Råkost med masser af rodfrugter. Perfekt tilbehør til frikadeller, hakkebøffer, kylling, fisk... du bestemmer selv.

Tilberedning

30 min - 4 personer

Skræl gulerødder, rødbeder og knoldselleri. Riv rodfrugterne på den grove side af et rivejern. Dryp citronsaft over.

Hak persille og hasselnødder.

Rør yoghurt med mayonnaise, sennep og presset hvidløg og smag dressingen til med salt og peber. Vend dressing med rodfrugter og persille. Drys med hasselnødder.

Frugt og grønt pr. person: ca. 200 g

Opskrift og styling: Lone Kjær
Foto: Henrik Freek

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.