Sunde rodfrugter smager skønt i en krydret sauce med karry og kokos.


Tilberedning

30 min - 4 personer

Skær rødder og knolde i passende ens stykker – ikke for små.

Varm olien i en gryde og sauter løg, ingefær, chili, hvidløg og karry heri et par minutter.

Bland rodfrugterne i og tilsæt kokosmælk.

Bring det hele til kogepunktet og lad rødderne snurre – under omrøring -til de er møre, men stadig har bid.

Spæd evt med lidt bouillon undervejs.

Smag til med salt, peber og koriander og server evt med ris eller bulgur og chutney som grøn ret.

En god og børnevenlig ret, som er velegnet som tilbehør til f.eks. stegt fisk, kylling, magert svinekød.

Opskrift og styling: Udviklet af Vibeke Lehn
Foto: Henrik Freek

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.