• Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
  • Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
Lakserilette med ristet brød og fennikel - Lakserillette opskrift

Ristet brød med lakserilette og fennikel

Du skal være logget ind for at gemme opskriften.
Vil du logge ind?

    Lakserilette smager fantastisk på et stykket grillet brød eller rugbrød. Først har du en sprød bund i form af brød, hvor den cremede laks kommer ovenpå, og til sidst afslutter du med sprød fennikel og dild. Det er en vidunderlig hapser eller lille forret.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?
    • (0)
    15 min
    Jun – Okt

    Ingredienser

    4 pers.
    1 fennikel

    Lakserilette

    150 g varmrøget laks
    100 g creme fraiche
    1 økologisk citron
    1 håndfuld hakket dild
    salt og friskkværnet peber

    Tilbehør

    8 skiver brød
    1 bundte frisk kørvel

    Opskriftudvikling, styling og foto: Maria Charlotte Larsen

    Tilberedning

    1
    2
    3
    4
    5
    6

    Tip

    Hvis du foretrækker rugbrød, kan du bruge det. 

    Bedøm opskriften

    Kan du lide opskriften? Bedøm den her.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?

    Del opskriften

    Del opskriften med dine venner på Facebook eller Pinterest

      • Prøv også

      • Opskrift på laksemousse med pynt - skøn forret - opskrift hos Sæson

        Varmrøget laksemousse med kejserhatte

        Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
        Vil du
        logge ind?
        • (0)
      • Laksemad med æble-fennikelslaw

        Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
        Vil du
        logge ind?
        • (0)
      • Fyldig salat - Opskrift på salat med fennikel, tomat, æg og løg

        Fennikelsalat fra Middelhavet

        Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
        Vil du
        logge ind?
        • (0)
      • fennikel med kapers, carpaccio og parmesan

        Fennikel-carpaccio med oksekød

        Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
        Vil du
        logge ind?
        • (0)

      Bag hjemmesiden sæson.dk står Dansk Gartneri, som bl.a. står for frugt- og grøntbranchens fælles markedsføring.

      Hjemmesiden sætter fokus på sæsonens frugt og grønt, og inspirerer med opskrifter, viden om frugt og grønt samt masser af tips til forbrugerne og især børnefamilierne til en grønnere hverdag.

      Dansk Gartneri
      Axeltorv 3
      1609 København V
      saeson@danskgartneri.dk

      Tilmeld nyhedsbrev
      • Persondatapolitik
      • Cookies