Genial fyldig salat som kan servers som den er eller til et stykke kød fx en kotelet, en frikadelle, et stykke svinemørbrad eller lign.

Tilberedning

45 min - 4 pers

Skær grønkålen i grove stykker. Vend grønkålsbladene med lidt olivenolie og fordel dem på en bageplade med bagepapir. Drys med salt og bag dem i ovnen ved 170 grader i 8-10 min. til de er sprøde. Læg dem til tørre på et stykke køkkenrulle.

Skræl rødbederne og skær i mundrette stykker. Skær løgene i både. Vend rødbeder og løg med olivenolie og fordel på en bageplade med bagepapir. Krydr med salt og peber og drys timian over. Bag i ovnen ved 200 grader i ca. 25 min. til rødbederne er møre.

Kog risene som angivet på emballagen og afkøl. Hak grønkålen helt fint.
Masser granatæblet så kernerne løsner sig. Halver granatæblet og skrab kerner og saft ud med en ske over en skål. Skær æblerne i tynde både.

Vend ris med hakket grønkål, bagte rødbeder og rødløg, granatæblekerner og saft, æbler og hakkede valnødder. Smag salaten til med olivenolie, salt og peber. Server med sprød grønkålschips.

Opskrift  & foto: Lone Kjær. Foto: Line Falck

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Rissalat med rødbede, granatæble og sprød grønkål

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.