En ny og anderledes idé med hele majskolber – inspireret af det krydrede cajun køkken.


Tilberedning

45 min - 4 personer

Varm olien op i en gryde med cayennepeber og svits løg, hvidløg og chili. Tilsæt risene og svits dem, til de bliver klare. Kom tomater, laurbær, bouillon og majs i tykke skiver ved og krydr med salt og peber. Lad retten simre under låg i ca. 20 minuttter til risen er mør og har opsuget al væden.

Rør i gryden et par gange undervejs og tilsæt mere væde, hvis retten er ved at koge tør. Lad retten trække i 10 minutter og server med fintsnittet forårsløg.

Tip
Server retten til grillede kæmperejer eller kyllingefilet på spyd. Kom alternativt kogt skinke ellerhamburgerryg i tern i rispilaffen 5 min. før den er færdig.

Energi pr. person
1900 kJ (450 kcal)
Fordelt på:
protein 9%
kulhydrat 72%
  fedt 19% (9 g)

Varm olien op i en gryde med cayenne og svits løg, hvidløg og chili. Tilsæt risene og svits dem, til de bliver klare.

Kom tomater, laurbær, bouillon og majs i tykke skiver ved og krydr med salt og peber. Lad retten simre under låg i ca. 20 minutter til risen er mør og har opsuget al væde.

Rør i gryden et par gange undervejs og tilsæt mere væde, hvis retten er ved at koge tør. Lad retten trække i 10 minutter og server med fintsnittet forårsløg.

 

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.