Overrask med denne opskrift på en pink og sund risotto med rødbeder. Rødbeder rummer så meget smag, at det er unødvendigt med en masse smør, fløde og parmesan i risottoen. Og så pifter de enhver ret op med den skønne farve.

Risotto med rødbeder og parmesanbrud
Ingredienser
4 pers.
- 2 løg
- 1 - 2 fed hvidløg
- 1 spsk olivenolie
- 1 spsk smør
- 500 g rødbeder
- 350 g aborio ris (risottoris)
- Frisk timian
- 1 - 1,2 liter grøntbouillon
- Salt og peber
- Parmesanbrud
- 35 g friskreven parmesan
- Evt lidt tørrede krydderurter
Energi pr. person:
520 Kcal
fedt 19 %
protein 13%
kulhydrat 68%.
Opskrift og styling Vibeke Lehn
Fotograf Henrik Freek
Tilberedning
1
2
3
Parmesanbrud
1
2
3
4