• Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
  • Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
Opskrift på risotto med rødbede og parmesan - Sæson

Risotto med rødbeder og parmesanbrud

Du skal være logget ind for at gemme opskriften.
Vil du logge ind?

    Overrask med denne opskrift på en pink og sund risotto med rødbeder. Rødbeder rummer så meget smag, at det er unødvendigt med en masse smør, fløde og parmesan i risottoen. Og så pifter de enhver ret op med den skønne farve.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?
    • (0)
    30 min
    Jul – Feb
    Dagligt grønt
    Lav på gluten
    Vegetar

    Ingredienser

    4 pers.

    • 2 løg
    • 1 - 2 fed hvidløg
    • 1 spsk olivenolie
    • 1 spsk smør
    • 500 g rødbeder 
    • 350 g aborio ris (risottoris)
    • Frisk timian 
    • 1 - 1,2 liter grøntbouillon
    • Salt og peber

     

    • Parmesanbrud
    • 35 g friskreven parmesan
    • Evt lidt tørrede krydderurter

    Energi pr. person:
    520 Kcal
    fedt 19 %
    protein 13%
    kulhydrat 68%.

    Opskrift og styling Vibeke Lehn
    Fotograf Henrik Freek 

    Tilberedning

    1
    2
    3

    Parmesanbrud

    1
    2
    3
    4

    Bedøm opskriften

    Kan du lide opskriften? Bedøm den her.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?

    Del opskriften

    Del opskriften med dine venner på Facebook eller Pinterest

      Bag hjemmesiden sæson.dk står Dansk Gartneri, som bl.a. står for frugt- og grøntbranchens fælles markedsføring.

      Hjemmesiden sætter fokus på sæsonens frugt og grønt, og inspirerer med opskrifter, viden om frugt og grønt samt masser af tips til forbrugerne og især børnefamilierne til en grønnere hverdag.

      Dansk Gartneri
      Axeltorv 3
      1609 København V
      saeson@danskgartneri.dk

      Tilmeld nyhedsbrev
      • Persondatapolitik
      • Cookies