Risotto med kylling og blomkål
Tilberedning
30 minutter - 4 personer
- Kom risene i en si og skyl dem under koldt vand, afdryp risene i sien. Hak løget. Svits ris og løg ca. 1 minut i smør i en gryde.
- Tilsæt bouillon og kog op. Lad risene simre 10 minutter ved svag varme og under låg.
- Skær blomkålen i små buketter, skær stokken i små tern. Skær kyllingekødet i 2x2 cm tern.
- Kom kyllingetern og blomkål i gryden til risene og bring risottoen i kog igen. Skrue ned til svag varme og lad retten simre 10 minutter under låg.
- Kom parmesan og fløde i risottoen og varm det kort med under omrøring.
- Smag risottoen til med salt og peber. Pynt med persille, parmesan og mandler.
Opskrift og styling: Bente Nissen Lundsgaard
Foto: Henrik Freek