Denne risotto er meget nem at lave og kombinationen af blomkål, ris og kylling smager forrygende godt og er rigtig hyggemad.

Tilberedning

30 minutter - 4 personer

Kom risene i en si og skyl dem under koldt vand, afdryp risene i sien. Hak løget. Svits ris og løg ca. 1 minut i smør i en gryde. Tilsæt bouillon og kog op. Lad risene simre 10 minutter ved svag varme og under låg.

Skær blomkålen i små buketter, skær stokken i små tern. Skær kyllingekødet i 2x2 cm tern. Kom kyllingetern og blomkål i gryden til risene og bring risottoen i kog igen. Skrue ned til svag varme og lad retten simre 10 minutter under låg. Kom parmesan og fløde i risottoen og varm det kort med under omrøring.

Smag risottoen til med salt og peber. Pynt med persille, parmesan og mandler.

Opskrift og styling: Bente Nissen Lundsgaard
Foto: Henrik Freek

Læs mere om

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.