Risotto med forårsgrønt
Tilberedning
30 min - 4 personer
- Hak løg og pres hvidløgene. Varm olie på en sautepande og svits løg, hvidløg og bacon ved svag varme til det er næsten sprødt, men uden at løgene tager farve.
- Tilsæt ristene og rist til de er gyldne. Hæld hvidvin på og lad det fordampe.
- Spæd gradvist til med bouillon og lad risene simre ved svag varme i ca. 20 minutter til de er møre og bouillonen kogt ind.
- Skyl spinaten og slyng den godt tør. Skær tomaterne i både. Skær flager af parmesanosten til pynt. Resten af osten rives fint.
- Vend forsigtigt spinat, tomater og reven parmesanost i risottoen og varm igennem til spinaten falder sammen.
- Smag risottoen til med salt og peber og server med masser af basilikum og parmesanflager.
Tip!
Hvis du ikke har risottoris, arborio som de kaldes, i din køkkenskuffe, så kan risottoen tilberedes med grødris.
Opskrift og styling: Lone Kjær, Foto: Henrik Freek