• Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
  • Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
forårsrisotto

Risotto med forårsgrønt

Du skal være logget ind for at gemme opskriften.
Vil du logge ind?

    Risotto er hurtigere og nemmere at lave, end du måske tror. Og så laves alt i en pande, perfekt i en travl hverdag.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?
    • (0)
    30 min
    Apr – Sep
    Dagligt grønt
    Lav på laktose

    Ingredienser

    4 pers.

    1 løg
    2 fed hvidløg
    1 spsk olivenolie
    100 g bacon
    300 g risottoris 
    2 dl hvidvin
    1 liter grøntsagsbouillon
    1 bakke babyspinat, 100 g
    400 g cocktailtomater
    50 g hel parmesanost
    Salt og peber
    1 potte frisk basilikum, grøn

    Opskrift og styling: Lone Kjær, Foto: Henrik Freek

    Tilberedning

    1
    2
    3
    4
    5
    6

    Tip

    Hvis du ikke har risottoris, arborio som de kaldes, i din køkkenskuffe, så kan risottoen tilberedes med grødris.

    Bedøm opskriften

    Kan du lide opskriften? Bedøm den her.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?

    Del opskriften

    Del opskriften med dine venner på Facebook eller Pinterest

      Bag hjemmesiden sæson.dk står Dansk Gartneri, som bl.a. står for frugt- og grøntbranchens fælles markedsføring.

      Hjemmesiden sætter fokus på sæsonens frugt og grønt, og inspirerer med opskrifter, viden om frugt og grønt samt masser af tips til forbrugerne og især børnefamilierne til en grønnere hverdag.

      Dansk Gartneri
      Axeltorv 3
      1609 København V
      saeson@danskgartneri.dk

      Tilmeld nyhedsbrev
      • Persondatapolitik
      • Cookies