• Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
  • Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
Revet blomkål med perlebyg. Bygotto med blomkål

Revet blomkål med perlebyg

Du skal være logget ind for at gemme opskriften.
Vil du logge ind?

    Cremet bygotto med blomskålskrymmel smager meget dejligt og er et godt bidrag til fornyelse af den nordiske hverdagsmad. Server til ovnstegt fisk, kylling eller en bøf.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?
    • (0)
    45 min
    Jun – Nov
    Vegetar
    Lav på laktose

    Ingredienser

    2 personer

    1/4 blomkål
    2 dl perlebyg
    2 skalotteløg
    15 g smør
    2 dl vermouth eller hvidvin
    2 dl vand
    Parmesan
    Salt og peber

    Opskrift og styling: Udviklet og venligst udlånt af Rasmus Dalsgaard
    Foto: Henrik Freek

    Tilberedning

    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8

    Tip

    Du kan evt. bruge perlespelt eller risottoris i stedet for perlebyg. Kog først efter anvisning på pakken.

    Bedøm opskriften

    Kan du lide opskriften? Bedøm den her.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?

    Del opskriften

    Del opskriften med dine venner på Facebook eller Pinterest

      Bag hjemmesiden sæson.dk står Dansk Gartneri, som bl.a. står for frugt- og grøntbranchens fælles markedsføring.

      Hjemmesiden sætter fokus på sæsonens frugt og grønt, og inspirerer med opskrifter, viden om frugt og grønt samt masser af tips til forbrugerne og især børnefamilierne til en grønnere hverdag.

      Dansk Gartneri
      Axeltorv 3
      1609 København V
      saeson@danskgartneri.dk

      Tilmeld nyhedsbrev
      • Persondatapolitik
      • Cookies