Blomkål med rejer - Opskriften på en dansk klassiker | Sæson
Blomkål og rejer er en dansk klassiker. Her i en skøn moderne udgave med feldsalat og sorte sesamfrø over. Server med ristet rugbrød.

Tilberedning

30 min - 4 personer

  1. Del blomkålen i små buketter.
  2. Kog dem op i letsaltet vand 2-3 minutter. Afdryp og afkøl dem i en si.
  3. Rør ingredienserne til dressingen sammen og smag til med salt og peber.
  4. Skyl og afdryp salaten godt.
  5. Fordel salat, blomkål og rejer i portionsglas eller på et fad og fordel dressing over efter behov.
  6. Pynt med dild, sesamfrø og citronbåde.
  7. Servér med ristet rugbrød og den resterende dressing.

Tip!
Servere retten med smilende halve æg til bliver den mere mættende og kan fungere som et let aftensmåltid. 

Opskrift og styling: Bente Nissen Lundsgaard
Foto: Henrik Freek

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.