Regnbuesalat med kylling og peanutbutterdressing
Tilberedning
30 min - 1 portion
- Krydr kyllingen med lidt salt og peber. Skær kyllingefileterne i mellemstore tern.
- Kom fedtstof på panden og steg kyllingen i ca. 6-8 minutter. Tilsæt så sirup og steg dem, indtil de er gennemstegt. Lad kyllingen afkøle.
- Tilbered bulguren efter anvisning på posen, og lad den afkøle.
- Skær gulerødder, avocado, agurk og æble i skiver eller tern. Skyl brøndkarsen og lad den afdryppe.
- Byg din salat som du har lyst ved at lægge ingredienserne lag på lag i et "syltetøjsglas" eller anden gennemsigtig beholder, så man kan se de mange flotte farver.
- Bland alle ingredienserne til dressingen i en skål, og rør godt sammen.
- Dressingen følger med i et lille bæger ved siden af, så man selv kan dossere det.
TIP Hvis du laver aftensmad med kyllingebryst dagen før, så steg en ekstra, så du har til frokosten dagen efter.
TIP Skær salaten i den form, som dit barn kan lide.
Opskrift og foto: Charlotte Seeger