Vi spiser med øjnene først, og når maden har mange farver er det særligt indbydende. Denne regnbuesalat er let at tage med på farten og er både smuk og farverig.

Tilberedning

30 min - 1 portion

  1. Krydr kyllingen med lidt salt og peber. Skær kyllingefileterne i mellemstore tern.
  2. Kom fedtstof på panden og steg kyllingen i ca. 6-8 minutter. Tilsæt så sirup og steg dem, indtil de er gennemstegt.  Lad kyllingen afkøle.
  3. Tilbered bulguren efter anvisning på posen, og lad den afkøle.
  4. Skær gulerødder, avocado, agurk  og æble i skiver eller tern. Skyl brøndkarsen og lad den afdryppe.
  5. Byg din salat som du har lyst ved at lægge ingredienserne lag på lag i et "syltetøjsglas" eller anden gennemsigtig beholder, så man kan se de mange flotte farver.
  6. Bland alle ingredienserne til dressingen i en skål, og rør godt sammen.
  7. Dressingen følger med i et lille bæger ved siden af, så man selv kan dossere det.

TIP Hvis du laver aftensmad med kyllingebryst dagen før, så steg en ekstra, så du har til frokosten dagen efter. 

TIP Skær salaten i den form, som dit barn kan lide.

Opskrift og foto: Charlotte Seeger

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Regnbuesalat med kylling og peanutbutterdressing

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.