Raita er en form for yoghurt som har stor betydning for det indiske køkken, hvor den fungere som kølende element i forbindelse med stærk mad.


Tilberedning

15 min - 4 personer

Skær tomaterne over og fjer kernerne. Skær radisserne i tynde skiver og de halve tomater i mindre stykker.

Bland med yoghurt, chili, garam masala og finthakkede koriander og smag til med salat og peber.

I stedet for tomater og radisser kan du prøve med agurker i små tern.

 

Opskrift venligst udlånt fra bogen ” Vores indiske køkken af Manu Sareen og Divya Das. Styling: Lone Kjær

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.