• Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
  • Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
hjememlavet raita

Raita

Du skal være logget ind for at gemme opskriften.
Vil du logge ind?

    Raita er en form for yoghurt som har stor betydning for det indiske køkken, hvor den fungere som kølende element i forbindelse med stærk mad.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?
    • (0)
    15 min
    Apr – Okt
    Lav på gluten
    Vegetar

    Ingredienser

    4 pers.

    2 tomater
    4 radiser
    3 dl yoghurt naturel
    ½ tsk stødt chili
    1 knsp garam masala
    1 lille bundt frisk koriander
    Salt og peber

    Opskrift venligst udlånt fra bogen ” Vores indiske køkken af Manu Sareen og Divya Das. Styling: Lone Kjær

    Tilberedning

    1
    2
    3

    Bedøm opskriften

    Kan du lide opskriften? Bedøm den her.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?

    Del opskriften

    Del opskriften med dine venner på Facebook eller Pinterest

      Bag hjemmesiden sæson.dk står Dansk Gartneri, som bl.a. står for frugt- og grøntbranchens fælles markedsføring.

      Hjemmesiden sætter fokus på sæsonens frugt og grønt, og inspirerer med opskrifter, viden om frugt og grønt samt masser af tips til forbrugerne og især børnefamilierne til en grønnere hverdag.

      Dansk Gartneri
      Axeltorv 3
      1609 København V
      saeson@danskgartneri.dk

      Tilmeld nyhedsbrev
      • Persondatapolitik
      • Cookies