Velegnet som tilbehør til f.eks. røget kød eller fisk eller som dip til ristede stykker brød.

Raita med nødder og grøntsager
Ingredienser
4-6 personer
3 dl tyk, græsk yoghurt naturel
25 g hakkede, salte pistaciekerner
1 fed knust hvidløg
Salt og peber
2 – 3 spsk friskhakket mynte
½ udkernede grofthakkede agurker
1 groftreven gulerod
½ lille, finthakket rød- eller skalotteløg
4 -5 snittede radiser
25 g hakkede, salte pistaciekerner
1 fed knust hvidløg
Salt og peber
2 – 3 spsk friskhakket mynte
½ udkernede grofthakkede agurker
1 groftreven gulerod
½ lille, finthakket rød- eller skalotteløg
4 -5 snittede radiser
Opskrift og styling: Vibeke Lehn
Foto: Henrik Freek
Tilberedning
1
2