Velegnet som tilbehør til f.eks. røget kød eller fisk eller som dip til ristede stykker brød.


Tilberedning

15 min - 4 - 6 personer

Rør og smag yoghurten til med pistacier, hvidløg, salt, peber og mynte.

Vend alle de findelte grønsager i og servér raitaen i en skål, som tilbehør eller dip.

Opskrift og styling: Vibeke Lehn
Foto: Henrik Freek

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.