Ragout med portobello, rødløg og rosmarin
Tilberedning
45 min - 4 personer
1. Sæt ovnen på 220 grader varmluft
2. Rens portobello-svampene for jord og skær i grove tern. Kom op i en stor skål.
3. Pil løgene, skær dem i grove tern og tilsæt til svampene.
4. Pil rosmarinbladene af kvistene og tilsæt sammen med hele hvidløgsfed med skal, laurbærblade og godt med friskkværnet peber.
5. Bland en marinade af soja, balsamicoeddike og olie. Fordel over grøntsagerne.
6. Fordel grøntsagerne på en bagepapirsbeklædt bageplade og sæt i ovnen.
7. Rør rundt i grøntsagerne hvert 5. minut.
8. Tag grøntsagerne ud når de har fået godt med farve efter ca. 20 minutter og kom dem i en gryde.
9. Bland grøntsagerne med vand og tomatpuré, og blend pulserende med en stavblender eller i foodprocessor til du har fin ragout med små stykker grønt.
10. Kog op og lad simre i 5-10 minutter.
11. Kog imens spaghetti i en anden gryde efter anvisning på pakken.
12. Bland spaghettien med ragout´en.
13. Tilsæt til sidst finthakket frisk rosmarin og 2 spsk smør til ragout´en for at runde smagenaf.
14. Smag til med salt eller soja, samt mere balsamico efter smag.
15. Servér med friskrevet parmesan.
Opskrift udvikling, stylng og foto: Camilla Skov