Pickles kan gøre enhver sandwich ekstra lækker, prøv ny variant med radisser

Tilberedning

+60 min - 2 glas

Skær stilken af radiserne, men lad ca. 2 cm blive siddende.

Skyl og tør radiserne godt. Fordel radiserne i 2 skoldede glas.

Nip bladene af timianen og pil hvidløgene. Bring vandet i kog sammen med hindbær- og hvidvinseddike, rosa peberkorn, timian, hele hvidløg, rørsukker og salt. Rør lagen godt sammen, til sukkeret er helt opløst.

Fordel den kogende lage i de to glas og luk dem godt. Lad picklesen trække i 24 timer inden servering. Den kan holde sig i op til 1 måned i køleskabet.

Opskrift og foto venligst udlånt fra Bage- og syltemagasinet

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.