Måske den mest lækre rabarbertærte, der overhovedet findes! Lav den som her med marcipan og server med flødeskum. Så bliver det ikke meget bedre.

Rabarbertærte med marcipan
Ingredienser
8 personer.
Tærtebund
225 g hvedemel
150 g smør
3 spsk sukker
2 æggeblommer
Fyld
550 g
rabarber (400g rensede)
2 spsk sukker
2 æggehvider
4 spsk sukker
150 g revet rå marcipan
½ flækket stang vanilje
40 g smuttede mandler
2 spsk sukker
Pynt
sigtet flormelis
Tilbehør
flødeskum
Næringsindhold pr. 100g
Energi
314 kcalEnergi
1314 kJKulhydrater
34.6 gKostfibre
3 gFedt
16.6 gProteiner
5.2 g
Opskrift udviklet af Bente Nissen Lundsgaard
Foto: Martin Dyrløv
Tilberedning
1
2
3
4
5
6