En fyldig og cremet rabarbersmoothie med en dejlig intens smag. Denne saft er baseret på rabarberkompot og smager skønt afkølet. Perfekt på en varm sommerdag!

Tilberedning

45 min - 6 personer

  1. Kog rabarber med sukker og vand til en kompot, og lad den køle af.
  2. Blend rabarberkompot, jordbær, yoghurt, tranebærsaft og isterninger. 
  3. Smag til med ahornsirup og citronsaft.
  4. Server rabarbersmoothien kold i glas med sugerør og pyntet med stave af rabarber eller et stort jordbær.

Opskrift udviklet af Frugtformidlingen
Foto: Henrik Freek
 

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.