Denne cremede, frugtige mousse er en dejlig blød måde at nyde den ellers lidt skarpe rabarber på.

Rabarbermousse
Ingredienser
4 pers.
- 500 g rabarber, trimmede
- 125 g sukker
- 1/2 dl friskpresset appelsinsaft (eller vand)
- tilstrækkeligt med husblas til 5 dl væske
- 1 æggehvide fra et stort økologisk æg
- 1,5 dl piskefløde
- Til pynt (kan udelades)
- 50 g rabarber, skåret I skiver på 2-3 mm
- 1 spsk sukker
- Tilbehør (kan udelades)
- shortbread-småkager eller calvadosflorentinere
Opskriften er venligst udlånt fra bogen "Hverdagsmad med frugt og bær fra River Cottage" af Hugh Fearnly-Whittingstall.
Tilberedning
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Tip
Server shortbread-småkager eller calvadosflorentinere til rabarbermoussen.