Brug sommerens saftige rabarber til en skøn, hjemmelavet rabarbermarmelade med hindbær. Perfekt som tilbehør på morgenmadsbordet eller til brunch.

Tilberedning

+60 min - 4-6 glas

Snit rabarberne fint og kom dem i en gryde med hindbær. Hæld citronsaft og sukker over. Kog det langsomt op. Småkog marmeladen ca. 20 min. uden låg. Tilsæt sukkeret og kog 10 min. mere. Tilsæt evt. geleringsmiddel efter anvisning på emballagen.

Rengør og skyl nogle glas med kogende vand. Kom marmeladen i og luk til. Opbevar marmeladen i køleskab.

Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard, Foto: Henrik Freek

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.