Disse friske ispinde med rabarber er et dejligt indslag på en varm sommerdag. Lav dem med friske rabarber og jordbær og server for børnene. Rabarberis vil med garanti blive et hit!

Tilberedning

60+ min - 6 personer

Kog rabarber med sukker og vand til en kompot, og lad den køle af. Blend rabarberkompot, jordbær, yoghurt, tranebærsaft og isterninger. Smag til med ahornsirup og citronsaft.

Hæld drikken op i små frys-selv-is-bægre eller engangsglas og sæt en træpind eller engangsske midt i bægeret.

Stil bægerne i fryseren i mindst 10 timer.

Tag isene ud af fryseren 5-10 minutter før de skal spises.

Opskrift udviklet af Frugtformidlingen
Foto: Henrik Freek

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.