Rabarbergrød smager skønt med mælk eller fløde til - og endnu bedre når den er hjemmelavet.

Tilberedning

15 min - 4 personer

Skær rabarberne i 1 cm tykke skiver. Nip jordbærrene og skær dem i kvarte. Kog rabarber, jordbær, citronskal, vand og sukker op i en gryde ca. 5 min.

Udrør majsstivelsen i den ½ dl vand og rør det i. Kog kort igennem under omrøring. Smag evt. til med lidt ekstra sukker. Fjern citronskallen. Kom grøden i en skål og drys med sukker.

Afkøl grøden og opbevar den tildækket i køleskabet. Server grøden med mælk eller fløde til.

Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard, Foto: Henrik Freek

Læs mere om

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.