Brug sæsones rabarber til en lille rabarbercrumble dessert. En sød og appetitlig afslutning på en dejlig sommer middag eller søndagsbrunch.

Tilberedning

30 min - 6 personer

Skær rabarber i små stykker og kom dem i en gryde sammen med sukker. Lad rabarberne simre til de er møre i ca. 10 min. ved svag varme. Tilsæt hakkede mandler.

Rør hvedemel med havregryn, brun farin og smør til en smuldre dej.

Fordel kompotten i små ovnfaste skåle og top med smuldredej. Bag kagerne ved 200 grader i ca. 20 minutter til overfladen er gylden.

Server kagerne lune evt. med en skefuld creme fraiche.

Opskrifter og styling Lone Kjær
Foto Henrik Freek

Læs mere om

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.