En super nem kage af rabarbercrumble, som er frisk og syrlig-sød i smagen. Dejlig på en sommerdag. Server med flødeskum eller vaniljeis til.

Tilberedning

45 min - 6 personer

Rens rabarberne og skær dem i 1 cm tykke skiver. Fordel dem i et smurt ovnfast fad. Bland sukker og vaniljekorn, og drys det rabarberne. Lad det evt. trække tildækket i køleskab et par timer.

Smuldr smørret i hvedemel og sukker, til det er som revet ost. Drys det over rabarberne.

Bag kagen på midterste ovnribbe ved 200 grader ca. 40 minutter. Pynt med sigtet flormelis. Server lun eller kold med flødeskum til.

Opskrift og styling: Bente Nissen Lundsgaard, Foto: Henrik Freek

Læs mere om

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.