Det smager af det nordiske køkken. Enkelt, lækket og æstetisk

Tilberedning

45 min - 4 personer

Halvér kålen, fjern de yderste blade og stokken. Snit kålen meget fint. Kom kålen i et dørslag, drys med salt og sukker og lad den stå ca. 30 minutter. Vrid kålen fri for overskydende væske og kom den i en skål.

Knæk den nederste træede ende af asparges. Kog asparges i ca. 1 minut, afkøl og snit dem.

Snit sukkerærterne.

Vend kål med asparges, sukkerærter og friskbælgede ærter.

Rør ingredienserne til dressingen sammen og vend dressingen i salaten sammen med hakket dild og karse. Smag til med salt og peber.

Form kødet til 4 hakkebøffer. Krydr med salt og peber og steg på grillen til kødet er gennemstegt og kødsaften klar.

Servér salaten til hakkebøffer med kogte kartofler.

Opskrift og styling: Lone Kjær
Foto: Henrik Freek

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.