Blomkål, fennikel og rucola med lidt inspiration fra Italien. Det er rigtig godt. Vi servere salaten til grillstegte oksebøffer, men en grillstegt kotelet passer også godt til.


Tilberedning

30 min - 4 personer

Snit blomkål og fennikel fint. Brug evt. et mandolinjern. Vend blomkål med fennikel, høvlet parmesanost, ristede pinjefrø og rucola.

Vend salaten med citronskal og dryp citronsaft og olivenolie over. Krydr med salt og peber.

Krydr oksebøfferne med salt og peber og steg dem - gerne på grillen eller på en grillpande i ca. 3 minutter på hver side. 

Server med blomkålssalat og kartofler. 

Opskrift og styling: Lone Kjær
Foto: Henrik Freek

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Råkost på italiensk og grillet oksebøf

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.