Råkost - sprød, fyldig og med masser af smag.  


Tilberedning

15 min - 4 personer

  1. Halver kålen, fjern stokken og snit kålen fint. Drys kålen med salt og sukker og lad den stå på køkkenbordet mens det øvrige tilberedes.
  2. Halver æblerne, fjern kernehus og skær æblerne i små tern. 
  3. Hak dild. Rør olie med citronsaft, fløde og sennep og vend dild i dressingen.
  4. Vend kål med dressingen og vend godt rundt. Vend dernæst æbler, nødder og soltørrede tranebær i salaten.   

Tip
Server kålsalaten som tilbehør til aftensmaden. En rest smager fint som fyld i sandwich.  

Opskrift og styling: Lone Kjær
Foto: Henrik Freek

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Råkost af kål med frugter og cashewnødder

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.