En skøn og forfriskende sauce om sommeren. Brug helt modne tomater - de smager af allermest! Fin til stegt kyllingebryst og fisk – eller spis bare saucen vendt i nykogt pasta med friskrevet parmesan.


Tilberedning

30 min - 4 personer

Skær et kryds i toppen af tomaterne og kom dem i kogende vand i 1 min. Kom dem herefter i koldt vand. Flå tomaterne, fjern kernerne og skær dem i tern. Svits finthakket løg, hvidløg og ansjoser i olien et par min. Tilsæt tomater og kapers og varm det igennem et øjeblik. Tomaterne må IKKE koge – ellers mister de den rå smag. Smag til med salt, peber og sukker og vend strimlet basilikum i tomatsaucen.

Energi pr. person:
500 kJ (130 kcal)
Fordelt på:
Protein 6%
Kulhydrat 39%
Fedt 55% (8 g)
Frugt og grønt pr. person:
Ca. 200 g

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.