Der er masser af smag og sprødhed i rå blomkål vendt i en cremet karrydressing. Server til stegt eller grillet fisk, fx rødfisk, torsk, sild eller makrel. Går også fint til en grillet svinekotelet eller mørbradbøf.


Tilberedning

45 min - 4 personer

Del blomkålshovedet i små buketter og optø ærterne, hvis de er frosne. Skræl mangoen, skær kødet fri af stenen og skær det i små tern. Bland en dressing af yoghurt, karry, chutney og friskrevet ingefær. Smag til med salt og peber. Vend de rå grøntsager og frugten i dressingen og lad den trække i ca. 1/2 time. Pynt med brøndkarse.

Energi pr. person:
1200 kJ (300 kcal)
Fordelt på:
Protein 19%
Kulhydrat 53%
Fedt 28% (9 g)
Frugt og grønt pr. person:
Ca. 250 g

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Rå blomkålssalat med karry-mango dressing

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.