En af de bedste måder at få brugte hele blomkålen på. Med i købet får du alle de gode vitaminer og kostfibre

Tilberedning

30 min - 4 personer

  1. Skær stokken af blomkålen og del kålen i små fine buketter. 
  2. Skær stokken i mindre stykker og damp den i mælken i ca. 5 minutter til den er godt mør.
  3. Blend stokken med olie og citronsaft til en tyktflydende blomkålspure. Smag dressingen til med presset hvidløg, salt og peber. 
  4. Rist mandlerne gyldne på en tør pande. 
  5. Kom blomkålspure i bunden af et fad eller på tallerkener og anret med blomkålsbuketter, mandler, ærteskud og høvlet parmesanost.

Opskrifter og styling Lone Kjær
Foto: Henrik Freek  

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.