Servér den farverige salat som tilbehør til kød, fisk eller kylling.

Tilberedning

45 min - 4 personer

  1. Skræl rødbeder og gulerødder og skær i mundrette stykker. Vend grøntsagerne med olie og fordel dem på en bageplade med bagepapir. Drys med salt og bag dem ved 200 grader i ca. 30 minutter.
  2. Skyl quinoa og kog i dobbelt så meget vand tilsat salt. Kog i ca. 15 minutter ved svag varme. Hæld quinoa i en sigte og afkøl.
  3. Skræl appelsinerne og skær i fileter. Skyl salaten og slyng den tør. Ryst ingredienserne til dressingen sammen. Vend grøntsager med qunioa, appelsiner, salat og dressing.

Opskrift og styling: Lone Kjær

Foto: Henrik Freek

 

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.