Salater med mango er skønne og fungerer som her perfekt til hjemmelavede quinoafrikadeller. Quinoa er en sydamerikansk frøsort, som er rig på protein. Quinoa passer derfor perfekt til en ny udgave af frikadeller, som vi kender dem, og så går de godt til den sprøde salat med mango og gulerødder.

Quinoafrikadeller og salat med mango
Ingredienser
4 pers.
Fars
2 ½ dl quinoa
5 dl vand
½ tsk salt
1 revet løg
250 g persillerødder, knoldselleri eller gulerødder
2 æg
3 spsk hvedemel
1 ½ tsk salt
Peber
1 fed hvidløg
2 spsk hakket persille
2 spsk olie til stegning
Mango-gulerodssalat
1 lille romainesalat
5 gulerødder
1 mangofrugt
Saften af 2 appelsiner
Pynt: persille
Tilbehør
Fuldkornsbrød
Opskrift og styling: Bente Nissen Lundsgaard
Foto: Henrik Freek
Tilberedning
1
2
3