Salater med mango er skønne og fungerer som her perfekt til hjemmelavede quinoafrikadeller. Quinoa er en sydamerikansk frøsort, som er rig på protein. Quinoa passer derfor perfekt til en ny udgave af frikadeller, som vi kender dem, og så går de godt til den sprøde salat med mango og gulerødder.

Tilberedning

45 min - 4 personer

Kom quinoaen i en sigte og skyl den godt under koldt vand. Bring vand og salt i kog. Kom quinoaen i. Kog den ved svag varme under låg ca. 20 minutter. Afdryp den i en sigte.

Skræl og riv rodfrugterne. Hak hvidløg og persille. Rør alle ingredienserne til farsen sammen. Steg frikadeller af farsen i olie på en slip-let pande. 

Snit salaten. Skær gulerødderne i fine stænger. Skræl mangoen og skær den i både. Bland salat, gulerødder og mango og dryp appelsinsaften over. Pynt evt. med persille.

Opskrift og styling: Bente Nissen Lundsgaard
Foto: Henrik Freek

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.