Marokkanske couscoussalater byder på den mest vidunderlige blanding af smagsindtryk: De søde rosiner, sprøde, salte mandler og friske krydderurter er en helt uimodståelig kombination.

Quinoa-, mandel- & myntesalat
Ingredienser
4 pers.
1 courgette
1 aubergine
2 spsk koldpresset olivenolie, plus ekstra
til grillning
havsalt
1 fed hvidløg, knust
300 g quinoa
7 1⁄2 dl vand
1 tsk stødt kanel
saft af 1⁄2 citron
en håndfuld mynte blade
en håndfuld koriander blade
2 avocadoer, skåret i små terninger
3 spsk lyse eller gule rosiner
kernerne fra 1 granatæble
100 g ristede, saltede mandler
Opskrift & billede venligst udlånt af "Green Kitchen Rejser"
Tilberedning
1
2
3
4
Tip
Vi har lavet vores version glutenfri ved at bruge hvid, proteinrig quinoa, som vi koger med kanel. Vi marinerer desuden vores courgetter og auberginer selv, men du kan sikkert købe dem færdige på glas hos din lokale mellemøstlige grønt handler, hvis du ikke har tid til det.