Opskrift på quesadillas med blandet salat

En quesadilla er en tortilla, som her fyldes med lækre grønne sager og ost, steges på panden og klappes sammen. Du kan også fylde fintskårede kød- eller pålægsrester i.


Tilberedning

45 min - 4 personer

Start med at blande alle ingredienserne til dressingen, så den kan få lov til at trække.

Skær grøntsagerne til quesadillaen i bitte små terninger og stykker. Rens og halver majskolberne, og kog dem i saltet vand i ca. 15 minutter. Riv osten groft på et råkostjern og hak jalapenos’erne.

Snit kålen fint, og snit salaten lidt grovere. Skræl gulerødderne, og skær dem i tynde skiver. Skær avocadoen i tynde skiver. Skær tomaterne i tynde både, og lad dem dryppe af. Anret det hele lagvist i et fad, og dryp dressingen over, men vent med at vende rundt til lige før serveringen.

Kom 1 spsk. olie på en pande, og steg grøntsagerne til quesadillaen 2 minutter ved høj varme. Vend de hakkede jalapenos i og drys med salt. Tag grøntsagerne af panden, og skru ned til middelhøj varme. Fordel 1 tsk. olie ud over panden, og læg en tortilla på. Vend den efter 20 sekunder, og drys en fjerdedel af osten over. Kom en fjerdedel af grøntsagsfyldet på den ene halvdel af tortillaen, og steg ½ minut. Fold den anden halvdel ind over grøntsagerne, og vend tortillaen om på den anden side. Steg ½ minut, og så er den færdig. Steg de tre andre tortillaer på samme måde.

Server straks de færdige quesadillas. De skæres normalt ud i mindre stykker på lagkagefacon, men I kan også få en hel hver. Vend salaten rundt, og server den og evt. kogte majskolber til.

Foto og opskrift venligst udlånt fra bogen "Rig på rester" af Tina Scheftelowitz

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.