De smager også godt kolde og kan sagtens lunes senere på brødristeren.

Tilberedning

20 minutter - 2-4 personer

Rens champignonerne, skær roden af og skær dem i skiver. Halver peberfrugten, fjern kernehuset og skyl den. Skær peberfrugt i tynde strimler.

Steg champignon og peberfrugt i ca. 5 min. til peberfrugten begynder at blive mør. Kom spinaten ved, steg til det falder og væden er fordampet, ca. 2-3 min..

Smag til med salt og peber.

Drys to af tortillaerne med halvdelen af den revne ost og fordel grønsager og kylling oven på. Drys med resten af osten og læg låg på. Tryk dem godt sammen.

Bag dem i ovnen ved 210 °C i 6-8 min. til de er sprøde og osten smeltet.

Del hver tortilla i 4 stykker og server.

Opskrift og Styling: Gitte Heidi Rasmussen, Foto: Betina Hastoft 

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.