Quesadillas med kylling
Tilberedning
20 minutter - 2-4 personer
- Rens champignonerne, skær roden af og skær dem i skiver. Halver peberfrugten, fjern kernehuset og skyl den. Skær peberfrugt i tynde strimler.
- Steg champignon og peberfrugt i ca. 5 min. til peberfrugten begynder at blive mør. Kom spinaten ved, steg til det falder og væden er fordampet, ca. 2-3 min..
- Smag til med salt og peber.
- Drys to af tortillaerne med halvdelen af den revne ost og fordel grønsager og kylling oven på. Drys med resten af osten og læg låg på. Tryk dem godt sammen.
- Bag dem i ovnen ved 210 °C i 6-8 min. til de er sprøde og osten smeltet.
- Del hver tortilla i 4 stykker og server.
Opskrift og Styling: Gitte Heidi Rasmussen, Foto: Betina Hastoft