Porrer i olivenolie er fantastisk tilbehør til kød eller som en god frokostret. Måske bliver der lidt tilovers til madpakken. 


Tilberedning

30 min - 4-6 personer

Rens porrerne ved at skære dem på langs og vaske dem omhyggeligt under rindende vand. Skær dem ud i mindre stykker, ca. 3-4 cm stykker.

Varm olien i en sauterpande eller en lav gryde, og steg porrerne i ca. 5 min., og tilsæt bulgur og grøntsags-bouillon. Lad det simre under låg i ca. 10-15 min., eller indtil porrerne er blevet bløde (ikke smattede, men al dente) og bulguren dampet færdig.

Servér som tilbehør til kød eller blot som hovedret sammen med en grøn salat og lidt brød til.

Hvidløgsyoghurt smager rigtig godt til. Se opskrift fra Grønne bønner i tomatsovs.

Opskriften er venligst udlånt fra bogen "Mit tyrkiske køkken" af Rukiye Benli 

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.