• Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
  • Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
porre med spelt og tomat

Porrer a la Nicoise

Du skal være logget ind for at gemme opskriften.
Vil du logge ind?

    Porre er en uhyre anvendelig grøntsag – den yder sit ydmyge bidrag til et hav af supper og simreretter, men den kan også spille hovedrollen – som i denne indbydende grønne ret.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?
    • (0)
    30 min
    Aug – Jan
    Dagligt grønt
    Lav på laktose
    Vegetar

    Ingredienser

    4 pers.

    1 bundt porrer, ca. 750 g

    Nicoise blanding
    2-3 store, udkernede, finthakkede tomater
    1 finthakket skalotte- eller rødløg
    2 skiver finthakket citron
    1 spsk olivenolie
    1 tsk grov sennep
    1 tsk honning
    35 g små, sorte oliven
    1 hårdkogt, pillet, hakket æg
    1 lille bundt basilikum, grøn
    300 g kogt perlespelt eller kogte ris

    Opskrift og styling: Vibeke Lehn
    Fotograf: Henrik Freek

    Tilberedning

    1
    2
    3
    4

    Tip

    Kan også serveres som forret eller som tilbehør til f.eks. fisk uden ris eller perlespelt

    Bedøm opskriften

    Kan du lide opskriften? Bedøm den her.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?

    Del opskriften

    Del opskriften med dine venner på Facebook eller Pinterest

      Bag hjemmesiden sæson.dk står Dansk Gartneri, som bl.a. står for frugt- og grøntbranchens fælles markedsføring.

      Hjemmesiden sætter fokus på sæsonens frugt og grønt, og inspirerer med opskrifter, viden om frugt og grønt samt masser af tips til forbrugerne og især børnefamilierne til en grønnere hverdag.

      Dansk Gartneri
      Axeltorv 3
      1609 København V
      saeson@danskgartneri.dk

      Tilmeld nyhedsbrev
      • Persondatapolitik
      • Cookies