• Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
  • Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login

Porre-pastaslices

Du skal være logget ind for at gemme opskriften.
Vil du logge ind?

    Porre-pastaslices kan spises både varme, gerne med salat til. Eller afkølede f.eks. i madpakken.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?
    • (0)
    60+ min
    Jan – Dec
    Dagligt grønt
    Vegetar

    Ingredienser

    4 pers.

    3 porrer
    1 fed hvidløg
    100 g pasta, gerne små pasta som f.eks. suppehorn
    5 æg
    ½ dl mælk
    2 tsk tørret oregano
    1½ tsk salt
    Peber
    2 dl friskreven parmesan
    3 spsk sesamfrø
    15 g blødt smør til at smøre bradepanden

    Opskrift og styling: Bente Nissen Lundsgaard, foto: Henrik Freek

    Tilberedning

    1
    2
    3
    4
    5

    Tip

    Server retten som aftensmad og brug en evt. rest i madpakken.

    Opbevar en rest i tildækket i køleskab. Den kan holde sig et par dage på køl.

    Bedøm opskriften

    Kan du lide opskriften? Bedøm den her.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?

    Del opskriften

    Del opskriften med dine venner på Facebook eller Pinterest

      Bag hjemmesiden sæson.dk står Dansk Gartneri, som bl.a. står for frugt- og grøntbranchens fælles markedsføring.

      Hjemmesiden sætter fokus på sæsonens frugt og grønt, og inspirerer med opskrifter, viden om frugt og grønt samt masser af tips til forbrugerne og især børnefamilierne til en grønnere hverdag.

      Dansk Gartneri
      Axeltorv 3
      1609 København V
      saeson@danskgartneri.dk

      Tilmeld nyhedsbrev
      • Persondatapolitik
      • Cookies