Porre-pastaslices
Tilberedning
+60 min - 4 pers
Rens porrerne grundigt og skær dem i tynde skiver. Hak hvidløgsfeddet fint.
Kog pastaen efter anvisning på emballagen. Kog porrerne med de sidste 5 minutter af kogetiden. Afdryp pasta og porre i en si.
Pisk æg, mælk, hvidløg, oregano, salt, peber og parmesan sammen. Vend porrer og pasta i.
Kom æggemassen i en bradepande eller ovnfast fad 20x30 cm smurt med smør. Drys sesamfrø over. Bag i ovnen ved 200 grader i 30 minutter på midterste ovnribbe. Skær i portionsstykker.
Tips
Server retten som aftensmad og brug en evt. rest i madpakken.
Opbevar en rest i tildækket i køleskab. Den kan holde sig et par dage på køl.
Opskrift og styling: Bente Nissen Lundsgaard, foto: Henrik Freek