Porre-pastaslices kan spises både varme, gerne med salat til. Eller afkølede f.eks. i madpakken.

Tilberedning

+60 min - 4 pers

Rens porrerne grundigt og skær dem i tynde skiver. Hak hvidløgsfeddet fint.

Kog pastaen efter anvisning på emballagen. Kog porrerne med de sidste 5 minutter af kogetiden. Afdryp pasta og porre i en si.

Pisk æg, mælk, hvidløg, oregano, salt, peber og parmesan sammen. Vend porrer og pasta i.

Kom æggemassen i en bradepande eller ovnfast fad 20x30 cm smurt med smør. Drys sesamfrø over. Bag i ovnen ved 200 grader i 30 minutter på midterste ovnribbe. Skær i portionsstykker.

Tips
Server retten som aftensmad og brug en evt. rest i madpakken.
Opbevar en rest i tildækket i køleskab. Den kan holde sig et par dage på køl.

Opskrift og styling: Bente Nissen Lundsgaard, foto: Henrik Freek

 

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.