Kylling i ovn | Opskrift med porrer | Sæson
Få ingredienser men masser af velsmag. Den friske estragon giver retten kant, og de ovnbagte porrer får masser af smag fra både citron og kylling.

Tilberedning

45 min - 4 pers.

  1. Sæt ovnen på 200 grader.
  2. Skær toppen af porrerne. Det er kun den hvide og lysegrønne del, der skal bruges.
  3. Skær porrerne i 1,5 cm tykke ringe. Læg dem i et ovnfast fad.
  4. Rør olivenolie sammen med fintrevet citronskal, saft og grofthakket estragon i en lille skål. Hæld det over porrerne og vend forsigtig rundt, så porrerne dækkes af marinaden.
  5. Fordel kyllingelårene oven på porrerne.
  6. Drys med salt og peber.
  7. Sæt fadet i ovnen og steg kyllingelårene i ca. 35 minutter, til de er gennemstegte, og der kommer klar saft fra kødet, når man prikker i det med en gaffel.
  8. Halvér mandlerne med en skarp kniv og rist dem kort på en tør pande til de tager farve.
  9. Drys mandlerne over den færdige ret med kylling.

Opskriftudvikling, styling og foto: Julie Karla 

Læs mere om

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Porre og sprødstegt kylling i ovn med estragon

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.