• Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
  • Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
Porre a la lasagnette

Porre a la lasagnette

Du skal være logget ind for at gemme opskriften.
Vil du logge ind?

    Porrer i ringe bagt med mozzarella - super enkelt og velsmagende lille ting til al slags bagt fisk og kød – eller til frikadellerne.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?
    • (0)
    Aug – Jan

    Ingredienser

    -

    150 g porre
    1 tsk olie
    Muskatnød
    80 g bøffelmozzarella
    Salt og peber

    Porre a la lasagnette

    Rengør porren og snit den i fine ringe. Læg dem i en skål og vend i olie i. Fordel porre i fire små runde terriner. Riv lidt muskat over og krydr med salt og peber. Læg en skive mozzarella på hver. Bag dem i ovnen i 15 minutter ved 200 grader. Server direkte i terrinen med drys af finsnittet grøn porretop.

    Opskrift og styling: Udviklet af Frugtformidlingen.

    Bedøm opskriften

    Kan du lide opskriften? Bedøm den her.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?

    Del opskriften

    Del opskriften med dine venner på Facebook eller Pinterest

      Bag hjemmesiden sæson.dk står Dansk Gartneri, som bl.a. står for frugt- og grøntbranchens fælles markedsføring.

      Hjemmesiden sætter fokus på sæsonens frugt og grønt, og inspirerer med opskrifter, viden om frugt og grønt samt masser af tips til forbrugerne og især børnefamilierne til en grønnere hverdag.

      Dansk Gartneri
      Axeltorv 3
      1609 København V
      saeson@danskgartneri.dk

      Tilmeld nyhedsbrev
      • Persondatapolitik
      • Cookies