Pizza på tortillabunde er hurtige at lave og smager uimodståeligt


Tilberedning

15 minutter - 4 personer

Urtedressing
Rør yoghurt med skyr eller creme fraiche, presset hvidløg og klippet purløg. Smag dressingen til med salt og peber.

Pizzaer
Tænd ovnen på 200 grader.

Fordel tortillaerne på to bageplader med bagepapir.

Pil løget og skær i tynde både. Skær tomater i både og peberfrugt i strimler. Skær chorizopølsen i skiver.

Drys ost på bundene og top med tomater, peberfrugter, oksekød og pølse. Hak jalapenos og drys over – de kan eventuelt undlades. Krydr med salt og peber og bag pizzaerne i ovnen i ca. 8 minutter. Imens tilberedes kålen.

Halver kålen. Fjern de yderste blade og stokken og snit kålen fint. Top de nybagte pizzaer med sprød kål og dressing.

TIP I vintermånederne kan spidskål erstattes af grønkål.

 Opskrift og styling: Lone Kjær,  Foto: Line Falck

 

 

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.