Pizza med kød og kål
Pizza på tortillabunde er hurtige at lave og smager uimodståeligt
Tilberedning
15 minutter - 4 personer
Urtedressing
Rør yoghurt med skyr eller creme fraiche, presset hvidløg og klippet purløg. Smag dressingen til med salt og peber.
Pizzaer
Tænd ovnen på 200 grader.
Fordel tortillaerne på to bageplader med bagepapir.
Pil løget og skær i tynde både. Skær tomater i både og peberfrugt i strimler. Skær chorizopølsen i skiver.
Drys ost på bundene og top med tomater, peberfrugter, oksekød og pølse. Hak jalapenos og drys over – de kan eventuelt undlades. Krydr med salt og peber og bag pizzaerne i ovnen i ca. 8 minutter. Imens tilberedes kålen.
Halver kålen. Fjern de yderste blade og stokken og snit kålen fint. Top de nybagte pizzaer med sprød kål og dressing.
TIP I vintermånederne kan spidskål erstattes af grønkål.
Opskrift og styling: Lone Kjær, Foto: Line Falck