En rigtig god pizza er sprød i bunden og med enkelt fyld. Vi topper med mozarella, kartofler og masser af løg selvfølgelig

Tilberedning

60+ min - 4 personer

Hæld vandet i en skål og opløs gæren heri. Tilsæt salt og rør de 3 slags mel i lidt ad gangen. Ælt til dejen er glat og smidig. Lad dejen hæve tildækket ca. 30 minutter.

Del dejen i fire og rul hvert stykke ud til en rund tynd pizza på ca. 20 cm i diameter. Læg dejstykkerne på to stykker bagepapir.

Tænd ovnen på 225 grader og lad to bageplader blive varme i ovnen.

Skær løgene i skiver. Varm olien i en gryde og rist løgene til de bliver gyldne. De må ikke tage farve. Tilsæt presset hvidløg og rosmarin. Skær mozarella og kartofler i skiver og fordel på pizzabundene sammen med løgene. Krydr med salt og peber og bag i ca. 12 minutter til dejen er sprød. Top med frisk timian.

Opskrift og styling: Lone Kjær
Foto: Henrik Freek

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.