Pizza bianco
Tilberedning
60+ min - 4 personer
- Hæld vandet i en skål og opløs gæren heri. Tilsæt salt og rør de 3 slags mel i lidt ad gangen. Ælt til dejen er glat og smidig. Lad dejen hæve tildækket ca. 30 minutter.
- Del dejen i fire og rul hvert stykke ud til en rund tynd pizza på ca. 20 cm i diameter. Læg dejstykkerne på to stykker bagepapir.
- Tænd ovnen på 225 grader og lad to bageplader blive varme i ovnen.
- Skær løgene i skiver. Varm olien i en gryde og rist løgene til de bliver gyldne. De må ikke tage farve. Tilsæt presset hvidløg og rosmarin. Skær mozarella og kartofler i skiver og fordel på pizzabundene sammen med løgene. Krydr med salt og peber og bag i ca. 12 minutter til dejen er sprød. Top med frisk timian.
Opskrift og styling: Lone Kjær
Foto: Henrik Freek