Glæd dig til en fantastisk pastasalat

Tilberedning

45 min - 4 personer

Skær kyllingen i strimler. Hak rosmarinen og hviløget. Vend kylling med rosmarin, hvidløg, citronsaft og olivenolie og lad kødet marinere ca. 30 min.

Varm olien på en panden og steg kyllingestykker inkl. marinade til kyllingen er gylden og mør. Krydr med salt og peber.

Kog pastaen som angivet på emballagen og afdryp.

Fjern de yderste blade og stokken fra kålen. Snit kålen fint. Knæk den nederste træede ende af aspargesene. Skyl radiserne. Skær asparges og radiser i skiver.

Bælg ærterne og skær cherrytomater i kvarte.

Rør ingredienserne til dressingen sammen. Vend pasta med kylling, grøntsager og dressing. Drys evt. med karse.

Opskrifter og styling Lone Kjær
Foto: Line Falck

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.