• Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Nyhedsbrev
  • Login
  • Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Nyhedsbrev
  • Login
Forrret-opskrift - Opskrift med asaparges æg og purløg - Sæson

Pinsesalaten

Du skal være logget ind for at gemme opskriften.
Vil du logge ind?

    Hvide asparges er en luksusspise af de sjældne og en ren lækkerbisken.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?
    • (0)
    Maj – Jun
    Dagligt grønt
    Lav på gluten
    Lav på laktose
    Vegetar

    Ingredienser

    4 pers.

    4 æg
    12 hvide asparges
    1 dl græskarkerner
    1 bundt purløg
    Havsalt og friskkværnet peber

    Stærk sennepsdressing
    4 spsk hvidvinseddike
    2 spsk stærk sennep
    1½ dl koldpresset olivenolie
    Havsalt og friskkværnet peber

    Opskrift og foto venligst udlånt fra bogen "Salattøsen - salater hel året rundt"

    Tilberedning

    1
    2
    3

    Stærk sennepsdressing

    1

    Bedøm opskriften

    Kan du lide opskriften? Bedøm den her.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?

    Del opskriften

    Del opskriften med dine venner på Facebook eller Pinterest

      Bag hjemmesiden sæson.dk står Dansk Gartneri, som bl.a. står for frugt- og grøntbranchens fælles markedsføring.

      Hjemmesiden sætter fokus på sæsonens frugt og grønt, og inspirerer med opskrifter, viden om frugt og grønt samt masser af tips til forbrugerne og især børnefamilierne til en grønnere hverdag.

      Dansk Gartneri
      Axeltorv 3
      1609 København V
      saeson@danskgartneri.dk

      Tilmeld nyhedsbrev
      • Persondatapolitik
      • Cookies