En sund, original og ny fortolkning af kød stegt på panden med kartoffelsalat - den slags mad alle kan forstå!


Tilberedning

45 min - 4 personer

Vend skinkeschnitzler i sesamfrø, og steg dem på en varm pande med lidt smør på - ca 5 minutter på hver side. Lad dem trække tildækket.

Kom kartoflerne (gerne en rest fra dagen før) op i en skål, og vend dem med persille, citronsaft, sennep og olivenolie. Smag til med salt, peber og evt. mere citron. Drys mandlerne over salaten.

Bland rødbederne med saft og skal af en citron. Tilsæt hvidløg og lidt spidskommen. Vend det hele med ymer, og smag til med salt, peber og citron.

Opskrift og foto venligst udlånt fra bogen "Bitz dit køkken" af Christian Bitz

Læs mere om

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Pink tzatziki, kartoffelsalat og schnitzler i sesam

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.