En sund, original og ny fortolkning af kød stegt på panden med kartoffelsalat - den slags mad alle kan forstå!

Pink tzatziki, kartoffelsalat og schnitzler i sesam
Ingredienser
4 pers.
4 skinkeschnitzler
100 g sesamfrø
1 spsk smør eller olie
Kartoffelsalat
500 g kogte kartofler, halverede
1 bdt persille, skyllet og grofthakket
½ citron, saften
1 spsk grov sennep eller dijonsennep
2 spsk olivenolie
100 g mandler, grofthakket og ristet på en tør pande
Pinkt zatziki
4 rødbeder, skrællet og groftrevet
1 citron, saft og revet skal
1 fed hvidløg, finthakket
1 knivspids spidskommen (kan undlades)
2 dl ymer, ylette eller yoghurt naturel
Opskrift og foto venligst udlånt fra bogen "Bitz dit køkken" af Christian Bitz
Tilberedning
1
2
3