Persillesovsen er perfekt til både den stegte rødspætte eller stegt flæsk med persillesovs. Det er både hurtigt og nemt at lave saucen fra bunden.

Tilberedning

15 min - 4 personer

  1. Smelt smørret i en gryde. Rør hvedemelet i.
  2. Tilsæt lidt bouillon ad gangen under omrøring. Tilsæt mælk og fløde.
  3. Kog sovsen igennem 3-4 min. under omrøring.
  4. Smag saucen til med persille, æbleeddike, sukker, salt og peber.
  5. Servér persillesovs.

Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard, Foto: Henrik Freek

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.