Appetitlig salat som et friskt indslag på dit brunchbord. Koger du perlebyg i forvejen, tager salaten ingen tid at lave.


Tilberedning

45 min - 4 personer

Knæk den nederste træede ende af asparges (der hvor de knækker naturligt) og skær asparges i snitter på ca. 3 cm.

Kog perlebyg i boullion som angivet på emballagen. De sidste 2 minutter koges aspargessnitterne med. Kasser kogevandet og afdryp.

Skær radiser i skiver og agurk i små tern. Hak krydderurterne.

Vend perlebyg med asparges, radiser, agurk og krydderurter. Dryp olien over og anret på et fad med små klatter rygeost og flager af varmrøget laks. Krydr med salt og peber.

Opskrifter og styling Lone Kjær
Foto Henrik Freek

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.