• Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
  • Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
Perlebyg med varmrøget laks, agurk, dild, rygeost, grønne asparges og radiser

Perlebyg med rygeost, grønt og laks

Du skal være logget ind for at gemme opskriften.
Vil du logge ind?

    Appetitlig salat som et friskt indslag på dit brunchbord. Koger du perlebyg i forvejen, tager salaten ingen tid at lave.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?
    • (0)
    45 min
    Apr – Jun
    Dagligt grønt

    Ingredienser

    4 pers.

    12 asparges, grønne
    200 g perlebyg
    Grøntsagsbouillon til kogning
    1 bundt radiser
    1 agurk
    1 lille håndfuld krydderurter fx dild, purløg, basilikum, grøn
    2 spsk. ekstra jomfru olivenolie
    100 g rygeost, evt. ricotta eller fetaost
    200 g varmrøget laks
    Salt og peber

    Opskrifter og styling Lone Kjær
    Foto Henrik Freek

    Tilberedning

    1
    2
    3
    4

    Bedøm opskriften

    Kan du lide opskriften? Bedøm den her.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?

    Del opskriften

    Del opskriften med dine venner på Facebook eller Pinterest

      Bag hjemmesiden sæson.dk står Dansk Gartneri, som bl.a. står for frugt- og grøntbranchens fælles markedsføring.

      Hjemmesiden sætter fokus på sæsonens frugt og grønt, og inspirerer med opskrifter, viden om frugt og grønt samt masser af tips til forbrugerne og især børnefamilierne til en grønnere hverdag.

      Dansk Gartneri
      Axeltorv 3
      1609 København V
      saeson@danskgartneri.dk

      Tilmeld nyhedsbrev
      • Persondatapolitik
      • Cookies