Grillet peber med dejligt fyld og gedeost på toppen – suverænt og mættende tilbehør til grillet kød, fisk eller fugl.


Tilberedning

45 min - 4 personer

Kog perlespelt i 15-20 minutter.

Halvér og rens peberfrugter. Pensel dem udvendigt med lidt olie.

Hak svampe, forårsløg, tomater og friske krydderurter groft. Bland det sammen med den færdigkogte spelt med lidt salt og peber.

Hæld blandingen ned i de halve peberfrugter. Læg 1-2 skiver gedeost på toppen og pynt med lidt krydderurter.

Grill dem ca. 10 minutter ikke for tæt på kullene ved middel varme.

Tip
Peberfrugterne kan også tilberedes i en ovn. Stil da peberfrugterne i et smurt ovnfast i 25-30 min. ved 200 grader på midterste ovnribbe.

Opskrift og styling: Udviklet af Frugtformidlingen

 

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.