Dejligt mellemmåltid med et pita med eller uden peanutbutter.


Tilberedning

15 min - 1 person (mellemmåltid)

Tilberedningsmetode
Lun pitabrødet på en brødrister. Fold et stykke køkkenrulle til en lille pose: Fold det dobbelt på den ene led og dobbelt på den anden led – til en kvadratisk firkant. Fold en flap ned til den ene side og 3 flapper ned til den anden side til en lille trekantet pose. Kom pitabrødet i posen, så du ikke brænder fingrene. Smør de to indersider med peanutbutter og kom det ønskede fyld i. Spis med det samme!

Peanutbutter deler vist befolkningen i to – enten elsker man det eller også hader man, når det klistrer i ganen. Bryder I jer ikke om peanutbutter, kan I bruge friskost eller anden smøreost i pitabrødene. Grovboller dur jo også.

Opskrift og foto udlånt fra bogen "Grove løjer - tid til en sundere familie" af Anne Ravn

 

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.