Når du blender persille i pastinaksuppen, får den en skøn farve. Servér med sæsonens pærer og et dryp persilleolie

Tilberedning

45 min - 4 personer

  1. Skræl pastinakker og kartofler og skær i mundrette stykker.
  2. Kom grønsagerne i en gryde sammen med bouillon, laurbærblad, persille og presset hvidløg. Kog grønsagerne møre ved svag varme i ca. 20 min. 
  3. Fjern laurbærblad og blend pastinaksuppen.
  4. Tilsæt mælk, varm suppen op og smag til med salt og peber.   
  5. Hak persillen fint og rør med olie. Hak mandlerne og vend i olien.
  6. Halvér pærerne, fjern kernehus og skær pærerne i tern.
  7. Top pastinaksuppen med pærer, dryp persilleolie over og server suppen med brød.

Opskrift og styling: Lone Kjær, Foto: Henrik Freek

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.