Tilberedning

30 min - 2 personer

Skræl pastinakkerne og skær dem i mindre stykker.
Læg stykkerne i en kasserolle og dæk dem akkurat med vand.
Tilsæt ½ spsk. smør samt ¼ tsk. salt per person og kog til vandet er næsten væk.
Rør pastinakkerne til kompot med et piskeris.
Smag evt. til med lidt citronsaft og server kompotten rygende varm.

Anvendes til svinemørbrad, stegte rødspætter eller anden stegt fisk.

Læs mere om

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.